بازخوانی پیام آیت الله العظمی شیرازی در تجلیل از مقام و منزلت ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها
به منظور گرامی داشت هرچه شکوهمندتر مقام و شخصیت آن بزرگوار و تشویق مؤمنان به بزرگداشت مراسم سوگواری ایشان، مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق…
حسینی شیرازی مدظله العالی طی پیامی مکتوب، به تبیین پاره ای از فضایل حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها و مقام و منزلت ایشان نزد اهل بیت علیهم السلام پرداخته، در این خصوص رهنمودهایی ارائه فرمودند.
این پیام که از سوی معظم له نگاشته شده به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین وصلوات الله علی محمد وآله الطاهرین ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین الی یوم الدین
مقام رفیع ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) آنقدر عظیم است که ائمه اطهار (علیهم السلام) در زیارت حضرت سیدالشهداء (صلوات الله علیه) بعنوان یکی از افتخارات، آن حضرت را (فرزند خدیجه کبری) خوانده و فرموده اند:
«السلام علیک یابن خدیجة الکبری؛ سلام بر شما باد ای فرزند خدیجه کبری».
و خود آقا حضرت اباعبدالله الحسین (صلوات الله علیه) روز عاشوراء در خطبه غراء خود و احتجاج بر دشمنان، این افتخار را متذکر شدند و فرمودند:
«انشدکم الله هل تعلمون ان جدتی خدیجة بنت خویلد اول نساء هذه الامة اسلاما؟؛ خدا را گواه می گیرم بر شما! آیا میدانید که جدّة من خدیجه دختر خویلد اولین خانمی است از خانمهای این امت که اسلام آورد؟» (بحارالأنوار/ج44/ص318).
کذلک در دعای ندبه مروی از حضرت بقیة الله مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این افتخار نسبت بآن حضرت ذکرشده:
«وابن خدیجة الغراء؛ و فرزند خدیجه شریفه و برتر از زنها» (بحارالأنوار/ج99/ص107).
این افتخارات معصومین (علیهم السلام) به حضرت خدیجه کبری نشانی از مقام بسیار بلند و بسی عالی ایشان است.
لذا چه بجا و مناسب است بر مؤمنین کرام که در دهم ماه مبارک رمضان روز ارتحال این بانوی عظیم الشأن اسلام را مورد تجلیل قرار داده، که موجب خوشنودی یکایک معصومین علیهم الصلاة والسلام، مخصوصاً حضرت بقیة الله الأعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهد بود.
قم مشرفه
26 شعبان المعظم 1431 هجری
صادق الشیرازی